Site-Kick brengt coaching in beweging

“Een ervaren houthakker maakt tijd om zijn bijl te slijpen…”

Plezier, inspiratie, veiligheid, verbinding, zijn sleutelwoorden voor een succesvolle organisatie. Echter burn out en stress klachten laten ons zien dat bedrijven waar dit fundament werkelijk de basis vormt, meer uitzondering dan regel zijn. De organisatie structuur dient faciliterend te zijn aan een gezonde organisatie cultuur. Wij denken en doen graag mee bij het vergroten van de output van uw organisatie. Dit doen we door advies en coaching ten behoeve van synergie en flow van uw medewerkers, team en organisatie. Team4gold van Olympisch kampioen Irene Wust en het management van de Rabobank oost Nederland, het Hartmans netwerk Nijmegen, en gemeente Kampen hebben onze inspiratiesessies en coaching gebruikt om zich verder te ontwikkelen.

Patrick van Neerden, initiator en eigenaar van Site-Kick Training & Coaching is zich tijdens zijn opleidingen psychologie en bewegingsagogiek gaan toeleggen op beweging als instrument bij coaching en teamtrainingen. Zijn internationale carrière als vechtsporter bleek in veel opzichten een confronterende en waardevolle metafoor voor dagelijks functioneren. Deze inzichten delen met anderen werd gewaardeerd. Site-Kick Training & Coaching zag in 2004 het licht. De invloed van beweging blijft ons na tien jaar en honderden trainingen nog altijd inspireren en soms verbazen. Stil staan is daarom voor ons geen optie, wij blijven in beweging om prikkelend en inspirerend te zijn.

Onze visie:

Ruimte voor authenticiteit, gekoppeld aan fysieke en emotionele intelligentie, maakt dat mensen verbinden en handelen vanuit vertrouwen en kracht. Zowel privé als professioneel. De organisatiestructuur dient in dienst te staan van de cultuur. Cultuur is bepalend voor de sfeer en het rendement van een collectief. Site-Kick gebruikt inspiratiesessies, training en coaching om het individu, teams en organisaties te versterken.

Zorgendoejezo !

De afgelopen drie jaar hebben we een reeks succesvolle trainingen verzorgd voor de organisatie Driezorg. Naar aanleiding hiervan hebben we, met trainers Rinske Chevalking en Petra Hoekstra besloten deze nieuwe formule voort te zetten in een nieuw concept: Zorgendoejezo . De zorg is volop in beweging. Veel zorginstellingen zoeken nog naar een manier hoe mee te bewegen zonder evenwicht te verliezen. Op basis van onze ervaring, hebben we een trainingsaanbod ontwikkeld dat organisaties beter in staat stelt om te gaan met de huidige veranderingen.

” Ik kan de wind niet veranderen..

Wel de stand van de zeilen.. “

Onze klanten en partners

Wilt u dat wij contact met u opnemen?