Witte boorden boksen

“We stoppen niet met bewegen omdat we oud worden, we worden oud omdat we stoppen met bewegen..”

 

Boksen als reflecterend kader

Meegenomen uit New York na een trainingsstage biedt Site-kick het witte boorden boksen. (Uiteraard ook geschikt voor mensen met een andere kleur boord).

Onze klanten kiezen voor dit aanbod om een actieve en verbindende ochtend of middag met elkaar te beleven. Daarnaast zetten we het boksen in als een actieve vorm van team coaching / communicatietraining.
Het boksen legt valkuilen en kwaliteiten in de eigen actie – reactiepatronen scherp bloot. Door reflectie en gerichte training kunnen we in een dagdeel deelnemers inzicht geven en indien wenselijk, uitdagen tot verandering. Strategisch inzicht, beschreven in The Art Of War (Sun Tsu) vormt de rode draad van het witte boorden boksen. Deze dynamische en veilige trainingen dagen uit het “denken” naar de achtergrond te verplaatsen en ruimte te maken voor voelen en ervaren. De trainingen worden afgestemd op het fysieke niveau van de deelnemers. Het dragen van een bril tijdens de training hoeft geen belemmering te zijn. Samenwerking met diverse sportscholen in Nederland biedt ons diverse locaties voor een training. Gun uw team of organisatie een dynamische / leuke ervaring en pak met elkaar de (boks)handschoen op ..!

Een boks training is voor iedereen een uitdaging, ongeacht niveau of uithoudingsvermogen. In overleg kunnen we kiezen voor een ontspannen kennismaking of een inspannende groepstraining. Met of zonder sparring is het een belevenis om letterlijk en figuurlijk de eigen kracht te ervaren, doelgericht in te zetten, en met overtuiging ergens  voor te gaan…

Vrijblijvend informatie opvragen